ΜΩΖΑΪΚ: Οι μουσικοί του “κουτιού” που αγαπήσαμε, συνεχίζουν στο club του Σταυρού του Νότου και τις Παρασκευές του Φεβρουαρίου

Οι Μωζάικ, οι μουσικοί της εκπομπής “Μουσικό Κουτί” της ΕΡΤ1, επέστρεψαν, ένα χρόνο μετά την πρώτη τους εμφάνιση στο club του Σταυρού του Νότου για το encore τους και μετά τη μεγάλη τους επιτυχία συνεχίζουν για όλες τις Παρασκευές του Φεβρουαρίου.

Σε 3 χορταστικές ώρες, ο Βύρωνας, ο Γιάννης, ο Δημήτρης, ο Θανάσης, ο Λάμπης και ο Στέλιος, οι Μωζάικ, θα χωρέσουν τις χαρακτηριστικές διασκευές τους και ένα ανανεωμένο setlist με σταθερές επιλογές αλλά και προσθήκες – έκπληξη. Balkan, rock, έντεχνο, hip hop, παραδοσιακά, όλα μπλέκονται σε ένα μουσικό μωσαϊκό – ποιος να το περίμενε – που παίρνει φωνή από τον Βύρωνα Τσουράπη και τον Λάμπη Κουντουρόγιαννη που αναλαμβάνουν για 2η χρονιά χρέη frontmen, τον Στέλιο Φραγκούς με τις συγκινητικές ερμηνείες σε επιλεγμένα κομμάτια, ενώ και ο Θανάσης Τσακιράκης και ο Δημήτρης Καζάνης θα βρεθούν φέτος πίσω από το μικρόφωνο.

Οι Μωζάικ συναντήθηκαν, μαζί και με τον μαέστρο του “Μουσικού Κουτιού” Γιάννη Δίσκο, πρώτη φορά το 2020 για την πρώτη πρόβα της εκπομπής που θα συνεχίσει με τον “καπετάνιο” Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ρένα Μόρφη στο τιμόνι, για 4η χρονιά να μας συντροφεύει κάθε Τετάρτη. Το 2022, από “μουσικοί του κουτιού”, μας συστήθηκαν και επίσημα ως “Μωζάικ” και από τότε εμφανίζονται σε επιλεγμένα στέκια σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφοντας πάντα εκεί που ξεκίνησαν όλα!

Για τις Παρασκευές του Φεβρουαρίου, οι Μωζάικ στο club του Σταυρού του Νότου θα μας “παίξουν” όλα όσα δεν προλάβαμε πέρσι!

 

210 9226975
Official site | Facebook | Instagram

ΜΩΖΑΪΚ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Club

Παρασκευές 2, 9, 16 & 23 Φεβρουαρίου

Ώρα προσέλευσης: 21.00
Ώρα Έναρξης: 22.00
Γενική Είσοδος: 13€

Προπώληση: more.com

*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.

Οι Μωζάικ είναι:
Γιάννης Δίσκος – κλαρίνο, σαξόφωνο, φωνητικά
Δημήτρης Καζάνης – βιολί, φωνητικά
Λάμπης Κουντουρόγιαννης – φωνή, ηλεκτρική κιθάρα
Θανάσης Τσακιράκης – ντραμς, φωνητικά
Βύρωνας Τσουράπης – φωνή, μπάσο
Στέλιος Φράγκους – φωνή, πλήκτρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ Μωζάικ
Instagram Ι Facebook

Επικοινωνία – Προβολή στα media:

Zuma Communications
Consulting, Public Relations, Culture

Χαρά Ζούμα | m. 6980 571057 | chara@zumacom.gr
Nίνα Αλτάνη | m. 69855 60600 | nina@zumacom.gr

Loading...