Μίλτος Μαρίνης – Night Sky

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην  Αθήνα, ίσως γι’ αυτό – όσο θυμάμαι τον εαυτό μου – να με γοητεύουν η ησυχία και ο καθαρός αέρας της επαρχίας.

Οι μυρωδιές της γης και της θάλασσας με βοηθούν να σκέφτομαι και να δημιουργώ, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη δημιουργία.

Η κλήση μου για τη μουσική πρωτοεμφανίστηκε όταν στο δημοτικό προσπάθησα να φτιάξω κιθάρα χρησιμοποιώντας διάφορα ξύλα και πετονιά ψαρέματος για χορδές.

Η στιγμή όμως που γρατζούνισα αληθινή κιθάρα ήταν η στιγμή που ερωτεύτηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου και από τότε παράλληλα με τις σπουδές και αργότερα τη δουλειά μου, η μουσική είναι αυτή που κάνει το αίμα μου να κυλάει γράφοντας τη, παίζοντας τη και ακούγοντας τη.

Πρώτη ραδιοφωνική μου ανάμνηση η φωνή του Γιάννη Πετρίδη και το ραντεβού μαζί του έγινε πολύ σύντομα ανάγκη, με την ένταση του ραδιοφώνου χαμηλά και το αυτί μου κολλημένο στο ηχείο.

Rock και Pop όλων των εποχών, ακόμα Swing και Cool Jazz είναι οι μουσικές που με κάνουν να χτυπώ ρυθμικά το πόδι και να ονειρεύομαι.

Ο Eternal Radio και το Night Sky είναι το μέσο για να ταξιδέψουμε μαζί ακολουθώντας τη λάμψη και τους ήχους των αστεριών του νυχτερινού ουρανού ως εκεί που φτάνουν τα όνειρά μας, ένα ταξίδι χωρίς όρια, χωρίς τέλος.

Κάθε Τετάρτη βράδυ στις δέκα λοιπόν, το ταξίδι μας ξεκινά από τη γη με προορισμό το αστέρι που θα επιλέξει ο καθένας μας.

Είστε όλοι καλεσμένοι
Μίλτος

Το Night Sky στο Facebook :

https://www.facebook.com/groups/912355008851553/

Η σελίδα μου στο Facebook :

https://www.facebook.com/miltos.marinis

 

Loading...