Γιάννης Παναγιωτίδης – Χρωματίζοντας Το Πεντάγραμμο

Κάθε φορά που σκέφτομαι τον εαυτό μου, η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής μου. Από πολύ μικρή ηλικία, θυμάμαι να ψιθυρίζω και να παίζω με κάθε λογής ήχο. Αυτό είναι και η μαγεία στην ίδια μου τη ζωή.
Και στην πορεία, όλα συνδέονταν τόσο, μα τόσο ξεχωριστά πάντα παρέα μαζί της. Μια διαφορετική ανατολή, ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα. Μια βραδιά με την παρέα, ένα απόμερο χρονικό στιγμιότυπο, οι διαδρομές μου στα διάφορα ταξίδια… Σε αμέτρητα χαμόγελα, σε στιγμές μοναξιάς, σε ώρες περισυλλογής.
Και μέχρι σήμερα, είτε παίζοντας με την παλιά ακουστική μου κιθάρα, αλλά και στις βραδιές που ποθώ σαν την πρώτη στιγμή. Εκεί όπου μία συναυλία, μια μουσική σκηνή, θα με πλημμυρίσουν με τα ίδια αυτά μοναδικά συναισθήματα, που μόνο η μουσική μπορεί να καταφέρει. Κι εκεί θα πω, χωρίς κανένα δισταγμό, το πόσο τυχερός και πλούσιος είμαι που ταυτίστηκα μαζί της…
Είμαι ο Γιάννης Παναγιωτίδης και κάθε Πέμπτη 20:00-22:00 θα είμαστε συνοδοιπόροι, θα ενώνουμε τα συναισθήματα που μας χαρίζει η μουσική, με την εκπομπή μου «Χρωματίζοντας το πεντάγραμμο».

Πάντα εδώ: www.eternal-radio.net

Facebook Group : «Χρωματίζοντας το πεντάγραμμο – Live Radio Show»

Loading...