15 Χρόνια Κυνηγοί Ονείρων

Οι ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΝΕΙΡΩΝ ,το ελληνόφωνο συγκρότημα που ένωσε το ατμοσφαιρικό power και το λυρισμό, με τα παραδοσιακά στοιχεία και τη μυθοπλασία, γιορτάζουν τα 15 τους χρόνια κι επανέρχονται με ένα event που θα αφήσει ιστορία!
15 δημιουργικά χρόνια στα Φεστιβάλ και τις μεγάλες σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.
15 χρόνια ,πλούσια δισκογραφικά, κουβαλώντας συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες στην φαρέτρα τους.
Σε αυτήν τη μοναδική βραδιά θα συνυπάρξουν επί σκηνής με αγαπημένους φίλους και καλλιτέχνες όπως :
ο Θοδωρής Βλαχάκης από τους MAGIC DE SPELL ,ο Αντώνης Μιτζέλος, η Μαρία Ντιμισιάνου από τη ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΘΗΝΩΝ ,ο Μανώλης Τσίγκος από τους INNERWISH & ROCK ‘N’ ROLL CHILDREN, ο Γιάννης Παπανικολάου από τους DIVINER & ROCK ‘N’ ROLL CHILDREN, ο Αντώνης Μαζαράκης από τους INNERWISH , ο Μιχάλης και o Μαυρίκος Σκαράκης από τους 9mm, ο Τζίμης Κατσαρός και ο Γιάννης Θερμός από τους THE SILENT WEDDING ,ο Χρήστος Κιτσαντάς από τους SOBER ON TUXEDOS, ο Κώστας Καραπέτσας από τους RUSTY BONEZ, ο Ζεύξιππος από τους ΣΑΤΥΡΟΥΣΕλένη Νότα από τους MASK OF PROSPERO , η Ιωάννα Κόλλια από τις DIAMOND SIGNS ,ο Γιώργος Αλμπάνης από τους THE FINAL ACT καθώς και πρώην μέλη του συγκροτήματος όπως ο Γιώργος Γόνης, ο Βασίλης Καραχούτης, ο Κώστας Φράγκος και ο Μιχάλης Ντούκας.

Το event θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου στην σκηνή του ” ΙΛΙΟΝ PLUSΚοδριγκτώνος 17 στην Αθήνα. Τηλ :210-8810602
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00. Είσοδος : 8€ . Σας περιμένουμε!
Χορηγοί Επικοινωνίας : ΕΡΤ, ΕΡΤ open, Eternal Radio, Alma Radio ,Underground Music Studios, Ogdoo.gr, Uknown Sound.

Loading...