Το Σάββατο 9 Νοέμβρη το Cabaret Voltaire μετατράπηκε σε παιδική χαρά

Το Σάββατο 9 του Νοέμβρη το Cabaret Voltaire μετατράπηκε σε παιδική χαρά, όπου σκηνή και κόσμος έπαιζαν με τα ίδια παιχνίδια, χόρευαν, γελούσαν. Η χαρά μας απερίγραπτη, και το αχνό ακανόνιστο όραμα των Playground the band με κάθε ζωντανή εμφάνιση παίρνει μορφή, συνδιαμορφώνεται με τους φίλους μας, συμμετέχοντας σε αυτό που όλοι αγαπάμε. Γιατί αν δεν το μοιραστείς, δεν αξίζει. Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί, και για αυτό το πάρε-δώσε.

Playground The Band

Ο ήχος ήταν καταπληκτικός στην αίθουσα τόσο και επι σκηνής, και εδώ να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Ζωή Πατρόκλου και τον ηχολήπτη μας Κώστα Τερζίδη που επιμελήθηκαν τις μεσοβδόμαδες πρόβες αλλά και το ζωντανό, με απαράμιλλη αφοσίωση και επαγγελματισμό. Σας ευχαριστούμε πολύ, Ελένη Αυγερινού επίσης για την φιλοξενία, ανυπομονούμε για το επόμενο προγραμματισμένο πάρτι του Γενάρη!

Last but not least, Μίλτος Μαρίνης – Eternal Radio . Τί να πούμε και πόσο μπορούμε να ευχαριστήσουμε τον χορηγό επικοινωνίας μας για όλη την δουλειά που γίνεται, και για την τιμή που μας έκανε εχθές γράφοντας μπόλικα χιλιόμετρα, ξεπερνώνας μπλόκα του Μαραθωνίου και σειρά άλλων προβλημάτων, να είναι εκεί εχθές δίπλα μας. Μίλτο, σε ευχαριστούμε πολύ.

Πόπη, Νίκος, Χρήστος, Παναγιώτης & Αντώνης, οι Playground the band ιδρωμένοι και με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά, αργά το βράδι μάζεψαν τα κουβαδάκια τους και πήγαν για νάνι.

Ραντεβού στο ίδιο μέρος, στις 25 Ιανουαρίου.
Τα ωραιότερα είναι μπροστά!

Loading...