Λαμπερά γενέθλια στο Summer Glam private Party για τον Χρηστο Πετριδη

Λαμπερή και με αστείρευτο κέφι ήταν η βραδιά των γενεθλίων του εικαστικού και events manager Χρήστου Πετρίδη, το Σάββατο 30 Ιουνίου, λίγες ημέρες πριν μεγάλη διεθνή έκθεση στην Αρχαία Τροία όπου θα συμμετάσχει.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΥΒΕΛΟΣ-ΕΛΕΝΑ ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ-ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΟΥΒΑ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ

Το καθιερωμένο πια Summer Glam Party που συνδιοργάνωσε ο Γιώργος Ζούβελος (Τeo hair design Δροσιάς), ο εορτάζων και η Αναστασία Γκούβα (iloveGlam) άφησε για ακόμη μία φορά τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους και σκοπό είχαν να ευχαριστήσουν φίλους και συνεργάτες για την επιτυχημένη σαιζόν που έκλεισε !

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ-ΒΙΚΗ ΜΠΑΔΑ-ΜΑΙΚ ΝΙΚΟΛΑΤΟΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΟΥΒΑ
ΜΙΛΤΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ-ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΟΥΒΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

Σε ένα καταπράσινο κτήμα λίγο έξω από την Αθήνα, το σκηνικό έμοιαζε παραμυθένιο. Μουσική, χορός, κεριά, εδέσματα, αγκαλιές, χαμόγελα και…πολλές τούρτες συμπλήρωναν τη βραδιά.

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΟΥΒΑ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ

Το παρόν έδωσαν 200 αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες των τριών οικοδεσποτών μεταξύ των οποίων, ηθοποιοί, τραγουδιστές, ζωγράφοι, συγγραφείς, δημοσιογράφοι, κομμωτές, χορευτές, φωτογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΡΟΥΤΗΣ-ΣΥΛΒΙΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ-ΜΑΙΡΗ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΥΒΕΛΟΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΟΥΒΑ-ΝΑΣΟΣ ΡΟΓΚΑΣ

Την αγάπη τους για προσφορά δεν ξέχασαν ούτε σε αυτή τη γιορτή, προτείνοντας στους καλεσμένους αντί δώρων να συλλεχθούν ζωοτροφές για τα αδέσποτα ζώα.

Για ακόμη μία φορά ο Γιώργος, ο Χρήστος και η Αναστασία ενώθηκαν για καλό σκοπό, όπως εξάλλου συνηθίζουν να κάνουν. Ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2019 ενώ μέχρι τότε ανακοίνωσαν και καινούριες συνεργασίες τους.

Το Summer Glam Party υποστήριξαν οι: Τeo hair design Δροσιά – Sunset travel & bus service – Limit up café bar Krioneri – iloveGlam – megArt gallery
Φωτογραφικό υλικό: Photo Press News / Aris Roupinas

Loading...