Οι Playground live στο Cabaret Voltaire το Σάββατο 22 Φεβ. 2020

Τo Σάββατο 22 Φεβρουαρίου φοράμε τις μάσκες μας και δείχνουμε το αληθινό μας πρόσωπο ..αυτό που ξέρει να περνάει πραγματικά καλά.

Εκπλήξεις και …η πλούσια Δώρα !

Οι Playground the band συναντήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2018. Το όνομα της μπάντας αφέθηκε να οριστεί με τον χρόνο και την ζύμωση των μελών του συγκροτήματος, με την πηγαία θετική ενέργεια, το χιούμορ, αλλά και τη δουλειά στις πρόβες να της δίνουν τελικά το όνομα που έπρεπε.

Αρέσκονται να μοιράζονται με φίλους και θαμώνες την αγάπη τους για τη μουσική, κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις διασκεδάζοντας με αγαπημένες στιγμές της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας.

Οι μουσικές επιρροές των μελών των Playground the band είναι πολύ διαφορετικές και αυτό είναι που κάνει τη χημεία ενδιαφέρουσα. Από ρεμπέτικο μέχρι soul, funk, blues. Γι’αυτό και οι Playground υπόσχονται οι playlists να είναι πάντα μία ευχάριστη έκπληξη. Χρησιμοποιώντας αγγλικό στίχο και με άξονα την rock, περιφέρονται στα παρακλάδια του classic rock, funk, blues, soul και R&B, με την playlist να διαμορφώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς.

Οι Playground the band είναι:
Poppy Giavroutas – Φωνή
Nikos Yiotitsas – Lead guitarist
Antonis Gasparinatos – Rhythm guitar, φωνή
Panagiotis Tsapalos – Μπάσο
Chris Gazis – Drums

Οι Playground στο Facebook

Loading...