Η αγάπη βρίσκει τρόπο! Κοντά στους ηλικιωμένους της ΚΜΜ και φέτος ο Άκης Δείξιμος – γράφει η Βίκυ Τσαμπάζη για το CITY Status

Της Βίκης Τσαμπάζη

Τα τελευταία χρόνια μια ιδιωτική πρωτοβουλία λαμβάνει χώρα στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου ‘’Διονύσιος Θεοφιλάτος’’, που προσφέρει τεράστιο έργο, παρέχοντας πλήρη φροντίδα στην ευάλωτη ομάδα των ηλικιωμένων ατόμων με στέγαση, σίτιση, ένδυση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχολογική στήριξη, ψυχαγωγία, ζεστασιά και αγάπη. 

Πρόκειται για μια εκδήλωση συμπαράστασης και οικονομικής βοήθειας που γίνεται κάθε Τσικνοπέμπτη στον χώρο της. Ο γνωστός ερμηνευτής και δημιουργός Άκης Δείξιμος διασκεδάζει με τις επιτυχίες του, τους ηλικιωμένους φιλοξενούμενους του ιδρύματος άλλα και όσους κάθε χρόνο παρευρίσκονται στην εκδήλωση. Αν και φέτος η κατάσταση είναι διαφορετική, λόγω του covid, ο Άκης Δείξιμος βρήκε τον τρόπο να δηλώσει για ακόμη μια φορά όχι μόνο την παρουσία αλλά και τη στήριξή του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 διαδικτυακά από το www.viva.gr./tickets/streaming/  

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Δευτέρα 1 Μαρτίου και οι τιμές θα είναι στα 4, 6, 8 και 10 ευρώ. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην Κοινωνική Μέριμνα, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα λόγω της κοινωνικοοικονομικής κρίσης, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η λειτουργία του Φιλανθρωπικού Γηροκομείου. 

Ας ενισχύσουμε όλοι μας τη συγκεκριμένη εκδήλωση, κάνοντας μια εγγραφή και προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στους απόμαχους της ζωής. Και όταν με το καλό επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας ας αφιερώσουμε λίγη ώρα με μια επίσκεψή μας, δίνοντάς τους χαρά, αγάπη, ζεστασιά και χαμόγελα….είναι αυτά που πραγματικά έχει ανάγκη η ψυχή τους. 

 

Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου

Κοραή 40 Μοσχάτο, Τηλ: 210-9418193

 

Loading...