Χρήστος Ταμπουρατζής – “Love’s Got Me”

Ο Χρήστος Ταμπουρατζής είναι ένας Funk / Jazz / Rock κιθαρίστας, συνθέτης και παραγωγός τραγουδιών. Ως κιθαρίστας έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα για πολλά χρόνια. Ως παραγωγός έχει κάνει την παραγωγή σε εκατοντάδες άλμπουμ και έχει γράψει πολλά τραγούδια για πολλούς διάσημους καλλιτέχνες και για τον εαυτό του. Τα μέλη του συγκροτήματος The Christos Tambouratzis Band είναι μερικοί από τους πιο αξιόλογους μουσικούς της χώρας.
Η δισκογραφία του Χρήστου Ταμπουρατζή περιλαμβάνει 4 albums: «Mirror», «Back Seat», «Symmetry of Mind» και «Cargo». Το «Symmetry of Mind» κέρδισε το 3ο βραβείο στο διαγωνισμό Global Music Awards για το έτος 2016 στην κατηγορία της νέας κυκλοφορίας. Η διεθνής κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ του, «Cargo», έχει την υπογραφή της γερμανικής δισκογραφικής εταιρεία Tiny Street Records http://welovemusic.de

Το «Cargo» κυκλοφόρησε στις 2 Ιουλίου 2018 στις Ηνωμένες Πολιτείες και ακολουθεί η κυκλοφορία του σε Ευρώπη και Ιαπωνία. Το άλμπουμ «Cargo» περιέχει τα singles “Stingray” και “Love’s Got Me”. Το τραγούδι “Love’s Got Me” κυκλοφόρησε ως ραδιοφωνικό single στις ΗΠΑ το Σεπτέμβριο του 2018. Το album «Cargo» απέσπασε το 3ο βραβείο στο διαγωνισμό Global Music Awards για το έτος 2018.

“Love’s Got Me” Youtube link: 

 

“Stingray” Youtube link: 

http://www.christostambouratzis.com

tamp65@gmail.com

Loading...