NGFL6: Το Μοναδικό Event Στην Ελλάδα Που Προβάλλει Τους Νέους Δημιουργούς Έρχεται Στις 13 & 14 Απριλίου Στον Πολυχώρο «Αθηναΐς»

13 & 14 Απριλίου στον Κέντρο Πολιτισμού“Αθηναΐς”

Το μοναδικό event στην Ελλάδα που προβάλλει τους νέους δημιουργούς

Αγαπάς τη μόδα, την τέχνη και κάθε τι που αποπνέει δημιουργικότητα και καινοτομία;
Εμπνέεσαι με τη μοντέρνα οπτική των νέων δημιουργών και παθιάζεσαι να ανακαλύπτεις τους ταλαντούχους;
Ενημερώνεσαι αδιάκοπα για τα καλλιτεχνικά δρώμενα και για σένα τόσο η Μόδα όσο και η Τέχνη είναι δύο έννοιες αλληλένδετες;
Αν γνέφεις καταφατικά, τότε δεν πρέπει να χάσεις το μοναδικό event στην Ελλάδα, το σημείο συνάντησης των νέων δημιουργών, το ΝewGenerationFashionLines (NGFL).
Έρχεται στις 13 & 14 Απριλίου στον Πολυχώρο«Αθηναΐς» να κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις για 6η συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων !
Στο NGFL η μόδα και η τέχνη συναντιούνται και συνυπάρχουν αρμονικά. Μας υπενθυμίζουν ότι κάθε έκφανση του δημιουργικού και ανήσυχου πνεύματος της νέας γενιάς έχει να προσφέρει πολλά !
Οι νέοι σχεδιαστές μόδας και οι νέοι καλλιτέχνες εκθέτουν το δικό τους αποτύπωμα και μας προσκαλούν σε ένα διήμερο event, το οποίο αποτελεί το μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, γιατί έγινε ο μόνος θεσμός με την ταυτότητα της νέας γενιάς.
Σε ένα event που στόχο του έχει να αναδείξει το έργο τους και το ταλέντο τους και να τους φέρει σε επαφή με την αγορά εργασίας και το ευρύτερο κοινό. Μια δίοδος επικοινωνίας και παρουσίασης του ανήσυχου δημιουργικού πνεύματος των newcreators, που αξίζει να δεις.

Δεκαέξι (16) ταλαντούχοι νέοι σχεδιαστές μόδας, σε 16 catwalks, στα οποία την καλλιτεχνική υπογραφή βάζει ο ΜιχάληςΠάντος, θα παρουσιάσουν συλλογές για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2020. Ανάμεσά τους τμήματα τελειοφοίτων κάτω από την ομπρέλα των σχολών τους και μία διεθνής συμμετοχή που θα συζητηθεί.
Κοσμήματα και αξεσουάρ από προικισμένους designers θα παρουσιαστούν σε installations και θα σου δείξουν τη μόδα μέσα από τη δική τους οπτική.
Περισσότεροι από 40 εικαστικοί καλλιτέχνες μέσα από την artexhibitionμε τον τίτλο «TRIFEROTITA» σίγουρα θα εντυπωσιάσουν με τα έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας&mixedmedia που θα παρουσιάσουν. Την εικαστική επιμέλεια έχει ο Χρήστος Πετρίδης.
Σημαντική είναι η υποστήριξη στους σχεδιαστές από πρωταγωνιστές του χώρου της μόδας. Η εταιρία FASHIONEROTOKRITOS για μια ακόμη χρονιά προσφέρει 50% στα υφάσματα που θα χρησιμοποιηθούν για τις συλλογές.
Hairstylingsponsorείναι η PaulMitchell, η εταιρία που παγκοσμίως βρίσκεται κοντά στους νέους.
Make up sponsoring από τησχολή Freddy make up stage, τουμοναδικού Freddy Kalobratso.
Χορηγοί της εκδήλωσης θα προσφέρουν υποτροφίες και θα υποστηρίξουν τους νέους δημιουργούς και το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα του οποίου το έργο θα στηρίξει δυναμικά το 6ο NGFL.

Σύντομα θα ανακοινωθεί ο διαγωνισμός με τίτλο « παρουσίασε το έργο σου», στο πλαίσιο του οποίου οι συμμετέχοντες στο Ανοιξιάτικο NGFL, θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τις δημιουργίες τους. Τα δώρα που θα προσφερθούν στους δύο νικητές είναι:
1) Ταξίδι στην Ύδρα, προσφορά του VersusTravelκαι συνέντευξη σε γνωστό ηλεκτρονικό περιοδικό.
2) Συνέντευξη σε γνωστό ηλεκτρονικό περιοδικό και ένα ζευγάρι γυαλιά προσφορά των UrbanOwl.
Mείνετεσυντονισμένοι!
Quick info
• Πότε: Σάββατο 13 &Κυριακή 14 Απριλίου 2019
• Ώρες: 11.00 -21.00
• Που: Πολυχώρος Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός – Αθήνα
• Διοργάνωση: Stalexpo τηλ. 2108214687
• Yπεύθυνες επικοινωνίας: Ασπασία Κόντου – Τζένη Οικονόμου
Website: ngfl.gr |Facebook: ngfl.gr | Instagram: ngfl.gr

Loading...