Μἠδεια Χουρσουλίδου, “ΩΔΗΣΣΕΙΑ -Ταξίδι Ψυχής”,στο CAJA DE MUSICA το Σάββατο 28/1

Η Μήδεια Χουρσουλίδου, διεθνής καλλιτέχνιδα με μια ερμηνεία χαρακτηριστική και εντυπωσιακή μας προσφέρει μαζί με τους συνεργάτες της ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι με τον τίτλο “Ωδήσσεια”.
Η Μήδεια εκφράζεται μέσα από διαφορετικά μουσικά ρεύματα και επιρροές από rock, jazz, ethnic, παρουσιάζει ένα εκρηκτικό πολύγλωσσο πρόγραμμα , ενα απίστευτο μουσικό ταξίδι, μοναδική προσφορά σε ώτα που ξέρουν να ακούν και να εκτιμούν το καλό τραγούδι. 
Aκούσματα παραδοσιακά που σε ταξιδεύουν από την Σμύρνη, την Κορσική,την Πορτογαλία, φθάνοντας ως τον Καύκασο τον Πόντο την Αρμενία και την Ρωσία, καλπάζοντας δίχως όρια αγγίζει την λευτεριά των τσιγγάνικων ρυθμών με το τεράστιο μέγεθος της φωνής της.

Επεκτείνεται σε rock, jazz ,έντεχνο και κλασικό σε πολλές γλώσσες και κουλτούρες, καθώς και επιλογές τραγουδιών απο την δισκογραφία της.
Μας υπόσχεται μια ιδιαίτερη βραδιά, ένα «ταξίδι» της ψυχής, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.
Καλεσμένη της βραδιάς η σπουδαία και αγαπημένη ερμηνεύτρια Μαρία Σουλτάτου την οποία εχούμε γνωρίσει απο τις συνεργασίες με τους Μεγαλους μας συνθέτες : Μ Θεοδωρακή, Σ.Ξαρχάκο, Λ.Κόκοτο, Χ. Λεοντἠ, Χ.Νικολόπούλο.
Μαζί της τέσσερις εξαίρετοι μουσικοί:
-Αρετή Κοκκίνου: Κιθάρα ,φωνητικά, Καλλιτεχνική επιμέλεια  και ενορχηστρώσεις
-Στέλλα Ζιοπούλου: Βιολί
-Χάρης Μπουτσελάκης: Μπάσο
-Σωκράτης Γανιάρης: Κρουστά.
Loading...