Οι ANFO live στο Intrepid Fox

Οι ANFO παρουσιάζουν το νέο βίντεο κλιπ τους (https://www.youtube.com/watch?v=-u-gkBM_96s) για το αντιφασιστικό κομμάτι Hollow Point, και κάνουν την πρώτη μεγάλη συναυλία της χρονιάς στο bar Intrepid Fox στο Γκάζι, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου.
https://www.facebook.com/events/718813411853027/

Οι ANFO ξεκίνησαν την πορεία τους στις 23 Ιανουαρίου του 2013.Το 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο ομώνυμο Mini Lp τους σε βινύλιο από την b other side.Τον Φεβρουάριο του 2018 δημοσιοποιούν τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο Black Sheep το οποίο διανέμεται δωρεάν με ελεύθερη συνεισφορά ενίσχυσης, (όπως και η πρώτη τους) από την σελίδα τους στο Bandcamp, https://anfoband.bandcamp.com/.Είναι γνωστοί για τα πολύ δυνατά live τους και τις συμμετοχές τους σε μεγάλα φεστιβάλ, για τα επιτυχημένα opening acts τους σε ιστορικά ονόματα της διεθνούς punk και rock n roll σκηνής (όπως οι Oi Polloi, οι Vibrators, οι Banda Bassoti, οι GBH, οι Subhumans κλπ) και για την συνεχή και συνεπή στήριξη, με την παρουσία τους, εκδηλώσεων αλληλεγγύης και κοινωνικών αγώνων ενάντια στον ρατσισμό, τον φασισμό, την καταστολή κλπ.

Οι ANFO είναι οι:
Σωτήρης Θεοχάρης (φωνή, στίχοι, κιθάρα): Ξεκίνησε από τους “ΑΔΙΕΞΟΔΟ” το 1983. Στη συνέχεια η διαδρομή του στην ελληνική rock n roll σκηνή περιλαμβάνει τους: “Στάχτες”, “Σπυριδούλα”, “Ηχογλυκαιμία” και τους “NoMind”.
Πέτρος Θεοφίλου – «Captain Pit» (μπάσο, φωνητικά): Ξεκίνησε παίζοντας στους «Στάχτες» αργότερα αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος των «Βάλια Κάλντα», των «Dirty dogs» και των «Unchained».
Αλέκος Ευθυμιάδης (κιθάρα, φωνητικά): Ξεκίνησε παίζοντας τύμπανα για τους “W.F.D.D.». Στη συνέχεια τον συναντάμε ως κιθαρίστα στους “Sour Spoons” και στους “ΚΡΑΑΚ”.
Γιώργος Χλωρός (τύμπανα): Ξεκίνησε από διάφορα γκρουπ της Πάτρας. Η συνέχεια τον έφερε στους “NoMind”, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με τους “Dustbowl”, τους “Snails” και τους “Τoxic Rabbits”.

(opening act The Cabareteers)
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.00
ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ

Μίλτος Μαρίνης

https://www.facebook.com/miltos.marinis

Loading...