Επιτυχία σημείωσε η εικαστική έκθεση και τα συνέδρια στο Divani Caravel από την ΠΕΠΤ

Επιτυχία μεγάλη σημείωσε η Εικαστική Έκθεση ζωγράφων-Χειροποίητο Κόσμημα και τα συνέδρια στο Divani Caravel Hotel που διοργάνωσε η Πανελλήνια Εταιρία Πολιτισμού και Τέχνης με υπεύθυνη την πρόεδρο και εικαστικό Αναστασία Αντωνίου.

Η Αναστασία Αντωνίου ως εξουσιοδοτημενη συνεργάτης του πολυσυνεδριακου φόρουμ Money Show και υπεύθυνη του Art Forum Expo εξετέλεσε με επιτυχία τόσο την διεξαγωγή της έκθεσης όσο και των συνεδρίων.
Πλήθος επισκεπτών πλαισίωσαν την έκθεση το τριήμερο των συνεδρίων ενώ σημαντικές παρουσίες τίμησαν τούς εικαστικούς δημιουργούς και χειροτέχνες.

Την Έκθεση επισκέφθηκε η Ευρωβουλευτης Εύα Καλή , η Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακου Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιων Σοφία Οικονομακου, ο Δήμαρχος Δήμου Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμουλης.

To Σάββατο 19 Ιανουαρίου με την ομιλία του γιατρού κοσμητικής ιατρικής και αντιγηρανσης Ιάκωβου Γκογκουα και της εικαστικού Ειρήνη Γκογκουα πραγματοποιηθηκε η βράβευση των Εικαστικών Δημιουργών με τίτλο ”Τέχνη Ομορφιά και Επιστήμη”ενώ στην αίθουσα παρευρέθηκε η εναλλακτική θεραπεύτρια και ρεφλεξολογος Αντωνίου Μαρία παρουσιαζοντας νέα εναλλακτική μέθοδος βοτάνων από την εταιρία DXN.

Το φωτογραφικό ρεπορτάζ ήταν από τον εξαιρετικό και πασίγνωστο Διονύση Κουμιώτη.
Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης συμπληρώθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην αίθουσα Μυκήνες του Divani Caravel με την διάλεξη ”Παιδική Τέχνη” όπου για τρίτη συνεχή χρονιά σημείωσε τεράστια επιτυχία.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο αντιδήμαρχος Παιδείας Ευάγγελος Νικος Θοδης ενώ ομιλήτριες αξιόλογες τοποθετήθηκαν στο ”Παιδί και Τέχνη”.

Στο συνέδριο συμμετείχαν η εικαστικός -δασκάλα Ευγενία Χορηγα , η καθηγήτρια χορού Ολυμπία Μπεναρδη , η σκηνοθέτης θεάτρου, Ευγενία Σάλτα , η παιδοψυχολογος Βάσω Χατζηγεωργιου. Την διοργάνωση ,τον συντονισμό ,και την προεδρία είχε η Αναστασία Αντωνίου.

Ακολούθησε η βράβευση των μαθητών την σχολής καλών τεχνών της ΠΕΠΤ απο τα Μέγαρα για τις άριστες επιδόσεις τους στα εικαστικά και τις πανελλήνιες διακρίσεις τους, ενώ βραβεία έλαβαν οι μαθητές του Δήμου Αργυρούπολης από τον αντιδήμαρχο παιδείας.

Loading...