ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – SCORPIONS LIVE IN ATHENS 2018

Μια ONCE IN A LIFETIME συναυλία θα παρακολουθήσει ένας τυχερός και η παρέα του στις 16 Ιουλίου 2018 μια και ο Eternal Radio χαρίζει μετά από κλήρωση δύο εισιτήρια για τη μεγάλη συναυλία των SCORPIONS στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.
Μαζί τους η Κρατική Ορχήστρα της Αθήνας αλλά και παιδική χορωδία μαζί με την οποία οι SCORPIONS θα παίξουν δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.
Οι πολύ αγαπημένοι SCORPIONS φημίζονται για τα εκρηκτικά live τους και η επιστροφή τους στην Ελλάδα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 26/06/2018 στις 23:59 και η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή Night Sky στις 27/06/2018 22:00 – 24:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχει οποιοσδήποτε ακροατής του Eternal Radio άνω των 18 ετών και διαμένει νομίμως στην Ελλάδα.

Αποκλείονται της συμμετοχής στην ενέργεια οι παραγωγοί και οι αρθρογράφοι του σταθμού καθώς και οι συγγενείς τους A’βαθμού.

Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Τρόπος Διεξαγωγής: O κάθε συμμετέχων θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή δίνοντας ονοματεπώνυμο, email και κινητό τηλέφωνο. Όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ :
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Έπαθλο: Μέσα από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός που μαζί με ένα πρόσωπο της επιλογής του θα δει τους SCORPIONS στη συναυλία που θα διεξαχθεί στις 16/7/2018 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Ανακήρυξη νικητή: O νικητής θα ανακοινωθεί στον αέρα της εκπομπής Night Sky την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, 22:00 – 24:00, μέσα από το site του σταθμού www.eternal-radio.net καθώς και στην επίσημη σελίδα στο Facebook.

Η ενέργεια θα διεξαχθεί από τις 25/05/2018 και θα λήξει στις 26/06/2018

Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει κατά την κρίση του τη διάρκεια της ενέργειας. Το κοινό θα ενημερώνεται για τις αλλαγές αυτές με κάθε πρόσφορο μέσο.

Ο Σταθμός διατηρεί ρητά το δικαίωμα να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει την ενέργεια ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο της υπό την προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί πρόσφορη γνωστοποίηση προς το κοινό.

-Η συμμετοχή στην ενέργεια συνεπάγεται και πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και διεξαγωγής της ενέργειας.
Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό αποτελεί σαφή και εκ μέρους του Συμμετέχοντα δήλωση συναίνεσης κατά την έννοια του ν. 2472/1997 και του ν. 3471/2006, όπως ισχύουν σήμερα, για την τήρηση των στοιχείων του και την επεξεργασία τους για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του Παιχνιδιού καθώς και για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας του σχετικά με αυτό. Κατά το στάδιο της επιβεβαίωσης των νικητών, τα στοιχεία ταυτότητας θα τηρούνται μέχρι την παράδοση των Δώρων κατά τα ανωτέρω και θα διατηρούνται σύμφωνα με τη ισχύουσα νομοθεσία.
Αμφότερα τα συμβαλλόμενα μέρη δηλώνουν ότι γνωρίζουν τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation-GDRP ) και ότι θα διαφυλάξουν και θα προστατεύσουν αμοιβαία τα εκατέρωθεν προσωπικά τους δεδομένα, τα οποία τους έγιναν εκατέρωθεν γνωστά από την άνω ενέργεια.

Loading...