Διαγωνισμός: Depeche Mode

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/5 23:59 

Θες να δεις ζωντανά τους Depeche Mode στο Terra Vibe στις 17/05/2017; Θες να πάρεις και το φίλο σου ή τη φίλη σου μαζί;
To Eternal-Radio σου δίνει την ευκαιρία να το κάνεις, και κληρώνει δύο εισιτήρια για έναν τυχερό!

Κάνε like στη σελίδα μας, share το post ώστε να το μάθουν και οι φίλοι σου και δήλωσε συμμετοχή με τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα για να μπεις στην κλήρωση!

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 14/05/2017 στις 23:59 και η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή Pink Cloud 15/05/2017 στις 23:00.

Κάνε like

Κάνε share

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχει οποιοσδήποτε ακροατής του  Eternal Radio άνω των 18 ετώνκαι διαμένει νομίμως στην Ελλάδα.

Αποκλείονται της συμμετοχής στην ενέργεια οι παραγωγοί και οι αρθρογράφοι του σταθμού καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.

Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Τρόπος Διεξαγωγής: O κάθε συμμετέχων θα πρέπει να μπει στην σελίδα του σταθμού, www.eternal-radio.net και να δηλώσει συμμετοχή. Όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση.

Έπαθλο: Μέσα από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός που μαζί με ένα πρόσωπο της επιλογής του θα θα δει τους Depech Mode στη συναυλία που θα γίνει στις 17/5/2017 στο Terra Vibe

Aνακήρυξη νικητή: O νικητής θα ανακοινωθεί στον αέρα της εκπομπής PinkCloud   Δευτέρα 15 Μαΐου με την Χριστίνα ΔεληγιάννηΜίλτο Μαρίνη και Ειρήνη Μαυροσκούφη  μέσα από το site του σταθμού  www.eternal-radio.net  καθώς και στην επίσημη σελίδα στο Facebook.

Η ενέργεια θα διεξαχθεί από τις 01/05/2017 και θα λήξει στις 15/05/2017

Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει κατά την κρίση του τη διάρκεια της ενέργειας. Το κοινό θα ενημερώνεται για τις αλλαγές αυτές με κάθε πρόσφορο μέσο.

Ο Σταθμός διατηρεί ρητά το δικαίωμα να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει την ενέργεια ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο της υπό την προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί πρόσφορη γνωστοποίηση προς το κοινό.

Η συμμετοχή στην ενέργεια συνεπάγεται και πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και διεξαγωγής της ενέργειας.

Loading...