Άννα Χρυσάνθου live @MOMO 20 Φλεβάρη στις 21: 30

Η Άννα Χρυσάνθου, ξεκινά ξανά τις εμφανίσεις της, με την πρώτη εμφάνιση για το 2019 να γίνεται στον καταπληκτικό χώρο του MOMO στην Καλλιθέα.

Η Άννα Χρυσάνθου είναι μια νέα καλλιτέχνις, η οποία τα τελευταία 3 χρόνια ζει στην Αθήνα, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι. Από τα πρώτα βήματα της Άννας, ήταν η συμμετοχή της στη δισκογραφική δουλειά Χωρίς Αφέντες, που κυκλοφορεί από την Μικρός Ήρως, μαζί με καλλιτέχνες όπως την Φωτεινή Βελεσιώτου, τον Παντελή Θαλασσινό, την Αρετή Κετιμέ και τον Βασίλη Λέκκα, ανάμεσα σε άλλους. Από το 2016 μέχρι σήμερα, κυκλοφόρησαν άλλα 3 προσωπικά τραγούδια  της Άννας, σε δικούς της στίχους και μουσική. Το Άν-να, το πρώτο της προσωπικό τραγούδι, όπως και το Τανγκό της Μέριλιν την βρίσκουν στο στούντιο με τον Γιώτη Κιουρτσόγλου, ο οποίοςέγραψε και συμμετείχε σε αυτά. Το Κρυφτό είναι το τελευταίο τραγούδι της Άννας Χρυσάνθου που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες. Την ενορχήστρωση ανέλαβε ο ΆλκηςΔήμος, και το τραγούδι είναι σε στίχους και μουσική της Άννας.

Η Άννα Χρυσάνθου θα είναι στο MOMO στην Καλλιθέα την Τετάρτη 20 Φλεβάρη στις 21:30.

Μαζί με την Άννα είναι οι εξαιρετικοί μουσικοί,
Άλκης Δήμος – μπάσο
Δημήτρης Καζάνης – βιολί/πλήκτρα
Σωτήρης Μαυρονάσιος – τύμπανα

Μαζί παίζουν ένα ανεβαστικό πρόγραμμα, με έξυπνες διασκευές γνωστών ελληνικών τραγουδιών, και χορεύουν σε swing ρυθμούς, pop/rock καταστάσεις και πολύ διάθεση και χιούμορ!

Είσοδος Ελεύθερη
Κρατήσεις 210956 2300

Loading...