🎄ΝΕΟ EP: LOW TREBLE_Mr. Low (Alternative rock/funk/pop)

Σε συνέχεια του εντυπωσιακού ντεμπούτου τους “Dr. Treble”το πιο συναρπαστικό νέο rock συγκρότημα της Ελλάδας είναι έτοιμο να μοιραστεί με όλους, την ολοκαίνουργια ιστορία τους!

Το δεύτερο EP τους, φέρει τον τίτλο του επόμενου χαρακτήρα της ιστορίας των Low Treble, “Mr. Low” και κυκλοφόρησε στις 10 Δεκεμβρίου 2021. Ο “Mr. Low”, μας συστήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες μέσω των singles “Director’s Cut” και “Two Bullet Johnny”. Περιλαμβάνει μία παράτολμη και στροβιλίζουσα συγχώνευση της rock, funk & pop, αποδεικνύοντας ότι οι Low Treble έχουν ένα δικό τους προσωπικό χαρακτήρα, καθώς καταφέρνουν να φέρνουν το εναλλακτικό ροκ, σε απόλυτη αρμονία με πιασάρικα funk, punk & pop στοιχεία.

Ο “Mr. Low” είναι η εγωκεντρική απάντηση στην εκτός ελέγχου απερισκεψία της Dr. Treble! Σαν μία γεμάτη ενέργεια αντίποινα για οτιδήποτε μας κρατά πίσω, η οποία δεν έχει την ανάγκη να απολογηθεί πουθενά και σε κανένα! Οι Low Treble το μόνο που ελπίζουν είναι τα τραγούδια τους να εμπνεύσουν όσους τα ακούν! «Φωνάξτε από την κορυφή των πνευμόνων σας και προκαλέστε χάος! Έτσι ακριβώς όπως κάνουμε κι εμείς, όταν τα παίζουμε!!!»

Οι Low Treble αποτελούνται από τους Adis (vocals), Azas (guitar), Laskos (bass) and Pol (drums). Η παραγωγή του EP έγινε από τον Alex Archodis, το mixing από τους Alex Archdodis & Themistoklis Dimitrakopoulos & το mastering από τον Alex Psaroudakis, κρουστά από τον Alex Archodis, synth από τον Sakis Azas, οι ηχογραφήσεις για drums & bass έγιναν στο Otse Music Studio με τον Nik Logiotatidis.

Οι Low Treble είναι ένα οπτικοακουστικό project, που αφηγείται σουρεαλιστικές ιστορίες μέσω της μουσικής, των amination και των κόμικς, όπου σκοτεινές ιστορίες δυαδικότητας και προδοσίας, δημιουργούνται ανάμεσα στο μπάσο και τις αστραφτερές κιθάρες, δημιουργώντας έναν ήχο τόσο προκλητικό όσο και αποπροσανατολιστικό.

Το “Mr. Low” είναι η ολοκλήρωση της νέας περιπέτειάς τους!

Νομίζεις ότι ξέρεις πόσο βαθιά πηγαίνει η τρέλα; Όχι, ούτε αυτοί…

Highlights

Το ντεμπούτο των Low Treble έχει φιλοξενηθεί σε μέσα όπως το Noiseyκαι έχει υποστηριχτεί από ταMy Amp Music,RockAtNight, μεταξύ άλλων. Έχουν παίξει πολλά gigs στη χώρα, ενώ έχουν μοιραστεί το stage με πολύ μεγάλα acts όπως είναι οι Puta Volcano και οι PlanetofZeus.

Social Media & Streaming Links

Loading...