Ο Δεξιός και ο Αριστερός

Την προηγούμενη Τετάρτη έγινε η θεατρική πρεμιέρα της νέας θεατρικής παράστασης του Αγγέλου Μοσχονά ο Δεξιός και ο Αριστερός στο θέατρο Αλκμήνη. Το παρόν έδωσαν ο πολιτικός και ο καλλιτεχνικός κόσμος.
Το παρόν έδωσαν οι Βουλευτές: Ο τ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μειμαράκης, ο Βασίλης Κικίλιας, Ο Ανδρεάς Κουτσούμπάς,οι τέως βουλευτές Λευτέρης Ζαγορίτης και Νίκος Παπαδημάτος,καθώς και ο Αντώνης Σγαρδέλης η Π.Λεονάρδου,Σ. Τσίφτη, ο Β.Μπαρμπάκος, ο Γ.Βαρδαλάκης, ο Α. Αντωνάκος. οι ηθοποιοί Μικαέλα Ζούστη και Η Σταυρούλα Ζάμπρα.Η πολιτική σάτιρα του Άγγελου Μοσχονά «Ο Δεξιός και ο Αριστερός» εκάνε πρεμιέρα στο Θέατρο Αλκμήνη σε σκηνοθεσία του συγγραφέα, με τη συμμετοχή των ηθοποιών Γιώργου Μακρή, Τίσσας Βασιλάκη και Γιώργου Καπετανάκου.

Η ιστορία του έργου:
Τι άραγε μπορεί να συμβεί όταν ένας δεξιός και ένας αριστερός θα βρεθούν για καφέ; Τι θα συμβεί όταν εμφανιστεί το τρίτο πρόσωπο; Tι θα συμβεί όταν ο καθένας τους θα προσπαθήσει να το προσεγγίσει και αν το φέρει στην δική του την πλευρά; Και τι ακριβώς θα συμβεί όταν θα αρχίσουν να πέφτουν σε αντιφάσεις σχετικά με αυτά που πιστεύουν πραγματικά και σε αυτά που θέλουν;

Η ταυτότητα της παράστασης:
Κείμενο – σκηνοθεσία: Άγγελος Μοσχονάς
Φωτογραφίες: Αντώνης Μπούκας -Ζαχαρίας Καπελάκης Studio Render
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Σκηνικά: Δάφνη
Φωτογραφίες: Studio Render
Επικοινωνία παράστασης: Νάσος Ρόγκας
Παραγωγή: Θεατρικό Μονοπάτι
Παίζουν: Γιώργος Μακρής, Τίσσα Βασιλάκη, Γιώργος Καπετανάκος
Ο Δεξιός και ο Αριστερός, Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8-12, Αθήνα, τηλ. 210 3428650, κάθε Τετάρτη, ώρα 19:00. Τιμή εισιτήριου: 12 ευρώ.

 

Loading...