Μετράμε αντίστροφα για το 1ο Eternal Rock Party στις 13 Οκτωβρίου !!

“Κάθε φορά που ακούς μουσική ταξιδεύεις, ονειρεύεσαι, θυμάσαι, νιώθεις… με μία λέξη ζεις”

Το Eternal Radio, το αέναο διαδικτυακό ραδιόφωνο, γιορτάζει την έναρξη της 4ης ραδιοφωνικής του σεζόν με ένα party που θ’ αφήσει εποχή. Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 ο πολυχώρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί το 1ο Eternal Rock Party !!!


Oι Rock Bottom Project, Playground The Band και Pandora’s Box υπόσχονται να βάλουν φωτιά στη σκηνή του Holywood Stage προσφέροντας μια σπάνια ζωντανή μουσική εμπειρία στο Αθηναϊκό κοινό ενώ οι παραγωγοί του Eternal Radio θα πάρουν τη θέση τους στα decks επιλέγοντας μόνο την αφρόκρεμα της Rock μουσικής.

Ελάτε λοιπόν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 να μας γνωρίσετε από κοντά και να ροκάρουμε μαζί σε μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.
Ο πολυχώρος, HolyWood Stage έχει ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχει καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων.

INFO :
1ο Eternal Rock Party
13 Οκτωβρίου 2019
Holywood Stage
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289 · Αθήνα
172 36 Αθήνα
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Γενική είσοδος 5 ευρώ

Eternal Radio :
www.eternal-radio.net
Facebook
Instagram
HolyWood Stage :
https://www.holywoodstage.gr/
Facebook
Instagram

Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας : Facebook
Rock Bottom Project : Facebook
Playground The Band : Facebook
Pandora’s Box : Facebook

Loading...