Οι Playground the band μιλούν στο Eternal Radio

Οι Playground the band συναντήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2018. Το όνομα της μπάντας αφέθηκε να οριστεί με τον χρόνο και την ζύμωση των μελών του συγκροτήματος, με την πηγαία θετική ενέργεια, το χιούμορ, αλλά και τη δουλειά στις πρόβες να της δίνουν τελικά το όνομα που έπρεπε.

Αρέσκονται να μοιράζονται με φίλους και θαμώνες την αγάπη τους για τη μουσική, κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις διασκεδάζοντας με αγαπημένες στιγμές της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας.

Οι μουσικές επιρροές των μελών των Playground the band είναι πολύ διαφορετικές και αυτό είναι που κάνει τη χημεία ενδιαφέρουσα. Από ρεμπέτικο μέχρι soul, funk, blues. Γι’αυτό και οι Playground υπόσχονται οι playlists να είναι πάντα μία ευχάριστη έκπληξη. Χρησιμοποιώντας αγγλικό στίχο και με άξονα την rock, περιφέρονται στα παρακλάδια του classic rock, funk, blues, soul και R&B, με την playlist να διαμορφώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς.

Είναι οι Playground ο «παιχνιδότοπος» σας ;

Οι Playground είναι ακριβώς αυτό. Ο τόπος και ο τρόπος που μπορούμε να θυμόμαστε ότι είμαστε παιδιά που αγαπούν το ίδιο πράγμα, να παίζουν και να εκφράζονται μέσα από την μουσική. Είναι μεγάλη τύχη και χαρά το γεγονός ότι όλοι ήρθαμε σ αυτόν τον παιχνιδότοπο φέρνοντας ο καθένας τα δικά του μουσικά παιχνίδια και εμπειρίες με ανοιχτή καρδιά και με την ίδια ανάγκη να τα μοιραστούμε δημιουργικά!

Poppy Giavroutas – Nikos Yiotitsas

Το ρεπερτόριο σας κινείται σε όλο το φάσμα της Rock, αγγίζοντας το Blues, το Funk & και το R&B, πως γίνεται η επιλογή της playlist κάθε φορά και πόσο δύσκολο είναι να συμφωνήσετε γι’ αυτή;

Όπως είναι λογικό ανάμεσα σε πέντε διαφορετικούς χαρακτήρες είναι εύκολο να γίνουν τα πράγματα δύσκολα όσον αφορά την playlist. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μ’ έναν περίεργο τρόπο ακόμα και οι πιθανές διαφωνίες φέρνουν θετικό αποτέλεσμα κι αυτό γιατί δεν αποκλείουμε κάτι αν δεν το δοκιμάσουμε, αν δεν το πειράξουμε κι αν δεν του δώσουμε την ευκαιρία που του αξίζει. Οι προτάσεις έρχονται και συναποφασίζονται απ’ όλα τα μέλη της μπάντας με γνώμονα την επιθυμία μας να πειραματιζόμαστε σε αυτά που λίγο πολύ αγαπάμε όλοι μας!

Nikos Yiotitsas

Πως είναι η ζωή για μια Αγγλόφωνη μπάντα στην Ελλάδα του 2019, υπάρχει κοινό ;
Σαφώς τα πράγματα γίνονται λιγότερο εύκολα για μια αγγλόφωνη μπάντα και το βρίσκουμε απόλυτα φυσικό, εφόσον το κοινό είναι ελληνόφωνο. Ωστόσο η μουσική είναι η γλώσσα μας και ο στίχος εξυπηρετεί ακριβώς αυτό. Όσο υπάρχει κοινό που αγαπάει αληθινά την μουσική υπάρχει χώρος και για αγγλόφωνες μπάντες στην Ελλάδα.

Antonis Gasparinatos

Ελληνόφωνο ή Ελληνικό Rock, τελικά ποιο είναι το σωστό, έχει το Rock πατρίδα;
Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει σωστό ή λάθος στην έκφραση και η Rock είναι, αν μη τι άλλο, τις πιο ελεύθερες μορφές μουσικής έκφρασης. Αυτό που μετράει είναι η έμπνευση και η ανάγκη του κάθε δημιουργού – μπάντας να επικοινωνήσει μουσικά με το κοινό του, όπως το νοιώθει καλυτέρα, αληθινά και αυθεντικά.

Panagiotis Tsapalos

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου θα σας απολαύσουμε στο Cabaret Voltaire, τι μας έχετε ετοιμάσει ;
Αυτό το Σάββατο σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί τις μουσικές μας επιλογές μέσα από το ανανεωμένο μας playlist σε ένα πάρτι καλωσορίσματος του χειμώνα με πολλή θετική ενέργεια !

Chris Gazis

Τα μελλοντικά σχέδια – όνειρα των Playground;
Πολλά και τρελά ! Το βασικότερο όλων να είναι πάντα γεμάτη χαρά και έμπνευση η «παιδική χαρά» μας!

Οι Playground the band είναι:
Poppy Giavroutas – Φωνή
Nikos Yiotitsas – Lead guitarist
Antonis Gasparinatos – Rhythm guitar, φωνή
Panagiotis Tsapalos – Μπάσο
Chris Gazis – Drums

Βρείτε μας στο
Facebook: playgroundtheband
Soundcloud: Playground the band (Greece)
e-mail: playgroundgreece@gmail.com
Youtube: Playground the band-Greece

Loading...