Η Κορίνα Κακλαμάνου ντύνει τη Στέλλα Τσολάκου στο Senza Posa by CK

Η μόδα συνάντησε τη μουσική χτες στο κατάστημα Senza Posa by CK και μια νέα γεμάτη λάμψη συνεργασία γεννήθηκε.

Η Στέλλα Τσολάκου, τραγουδίστρια των Pandora’s Box θα φοράει στο εξής τις μοναδικές δημιουργίες της Κορίνας Κακλαμάνου στις ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας κάνοντας την αρχή από την εμφάνιση των Pandora’s Box την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στο 1ο Eternal Rock Party στον πολυχώρο HolyWood Stage, αλλά και στα video clips που θα συνοδεύουν το album του συγκροτήματος που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Στέλλα Τσολάκου - Κορίνα Κακλαμάνου
Στέλλα Τσολάκου – Κορίνα Κακλαμάνου

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Senza Posa by CK στο Μαρκόπουλο, Λεωφ. Πόρτο Ράφτη 57, εκεί που οι δύο κυρίες επέλεξαν από κοινού ένα εντυπωσιακό outfit, ιδανικό για το live του Οκτωβρίου ενώ θαυμάσαμε και μερικές από τις νέες δημιουργίες της Κορίνας Κακλαμάνου.

Senza Posa by CK
Senza Posa by CK

Την ανδρική τους ματιά και άποψη προσέφεραν οι Θάνος Αθανασίου (Pandora’s Box, Freelance Photographer) και Μίλτος Μαρίνης (Pandora’s Box, Eternal Radio) που ήταν παρόντες στη συνάντηση.

Κορίνα Κακλαμάνου - Senza Posa by CK
Κορίνα Κακλαμάνου – Senza Posa by CK

Σε αναμονή του πρώτου event λοιπόν, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, στο 1ο Eternal Rock Party στον πολυχώρο HolyWood Stage, εκεί που η μόδα της Senza Posa by CK θα συναντήσει για πρώτη φορά τη μουσική των Pandora’s Box.

Loading...