Aretha Franklin – Never Gonna Break My Heart – Μόλις Κυκλοφόρησε!

H RCA Records, η RCA Inspiration και η Legacy Recordings συνεργάζονται για να κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά την solo εκδοχή του τραγουδιού “Never Gonna Break My Faith” της βασίλισσας της soul, Aretha Franklin, με την συμμετοχή των The Boys Choir of Harlem. To βραβευμένο με Grammy single που έχει γράψει ο βραβευμένος τραγουδιστής/τραγουδοποιός Bryan Adams είχε αρχικά κυκλοφορήσει ως ντουέτο με την Mary J. Blige για την ταινία “Bobby” το 2006. Πάνω από μία δεκαετία αργότερα, οι στίχοι του τραγουδιού είναι πιο εύστοχοι από ποτέ.

Ο Clive Davis, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Sony Music και πολλά χρόνια φίλος και παραγωγός της κα. Franklin δήλωσε: “Ο κόσμος είναι πολύ διαφορετικός τώρα. Η αλλαγή είναι παντού και ελπίζω πως όλοι μας κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να προχωρήσουμε μπροστά και να κάνουμε όσο πιο θετικές αλλαγές γίνεται. Η μουσική μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο και η ερμηνεία της Aretha είναι καθηλωτική. Όταν διαβάζεις τους στίχους του τραγουδιού και την σχετικότητά τους με το τι συμβαίνει σήμερα, θα ταρακουνήσει κάθε νεύρο στο σώμα σου. Όλοι πρέπει να ακούσουν αυτό το τραγούδι. Του αξίζει να γίνει ένας ύμνος”.

“Όταν έγραψα αυτό το τραγούδι, είχα ως έμπνευση την Aretha, χωρίς να ξέρω ότι θα το τραγουδήσει,” είπε ο Adams. “Η σκέψη μου ήταν να γράψω έναν ύμνο, κάτι που θα μπορούσε να αποτυπώσει το συναίσθημα της ελπίδας, και το συναίσθημα ότι παρόλο που έχεις χάσει κάτι πάντα θα υπάρχει ένα εσωτερικό φως να σε οδηγεί. Όταν γράφαμε τα demo για το τραγούδι, είπα στους παραγωγούς ότι η Aretha θα πρέπει να είναι αυτή που θα το τραγουδήσει, και αυτό έγινε. Αυτή η solo εκδοχή κάθεται στον υπολογιστή μου εδώ και χρόνια και ο όταν άκουσα πως ο Clive θα έφτιαχνε μία ταινία για την ζωή της Aretha, του την έστειλα κατευθείαν. Ο κόσμος δεν έχει ακούσει ποτέ ολόκληρη την ερμηνεία και είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να ακουστεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που κυκλοφόρησε, ο κόσμος το χρειάζεται αυτή την στιγμή”.

Το “Never Gonna Break My Faith” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.

Lyrics:

My Lord, I have read this book so many times,
But nowhere can there I find – the page – that says
What I experienced today has any grace
Now I know that life was meant to be hard
And that’s how I’ve learned to appreciate my God
Though my courage may be tried, I can tell you I won’t hide
Because the footprints show you are by my side

You can lie to a child with a smiling face
Tell me that color ain’t about a race
You can cast the first stone, you can break my bones
But you’re never gonna break
You’re never gonna break my…

Faith and hope ain’t yours to give
Truth and liberty are mine to live
Steal a crown from a king, break an angel’s wings
But you’re never gonna break, never gonna break my faith

My Lord, won’t you help them to understand
That when someone takes the life of an innocent man
Well they’ve never really won, and all they’ve really done
Is set the soul free – where it’s supposed to be

You can lie to a child with a smiling face
Tell me that color ain’t about a race
You can cast the first stone, you can break my bones
But you’re never gonna break

You’re never gonna break my…
Faith and hope ain’t yours to give
Truth and liberty are mine to live
Steal a crown from a king, break an angel’s wings
But you’re never gonna break, never gonna break my faith

For those we lose before their time
I pray that their souls will find the light
And I know that the day will surely come when His will will be done
You’re never gonna break my faith

Σχετικά με την Aretha Franklin

Ένα μουσικό και πολιτιστικό είδωλο του 20ου και 21ου αιώνα γνωστή σε όλο τον κόσμο απλά με το μικρό της όνομα: Aretha. Η αδιαμφισβήτητη “Βασίλισσα της Soul” έχει δημιουργήσει μία απίστευτη κληρονομιά που απλώνεται σε 6 δεκαετίες, από την πρώτη της ηχογράφηση ως έφηβη star της εκκλησιαστικής μουσικής, μέχρι και το τελευταίο της studio album «ARETHA FRANKLIN SINGS THE GREAT DIVA CLASSICS”.

Οι αμέτρητες επιτυχίες της περιλαμβάνουν τα “(You Make Me Feel Like) A Natural Woman”, “Chain Of Fools”, “I Never Loved A Man (The Way I Love You), τις δικές τις συνθέσεις όπως τα “Think”, “Daydreaming” και “Call Me”, τα μοναδικά “Respect”, “I Say A Little Prayer” και “Rolling In The Deep” καθώς και τα παγκόσμια hits “Freeway Of Love”, “Jump To It” και “I Knew You Were Waiting (For Me)”. Αξιοσημείωτο είναι επίσης και το chart-topping ντουέτο της με τον George Michael, “A Rose Is Still A Rose”.

Ήταν παραλήπτρια της μεγαλύτερης τιμής της Αμερικής, έχει το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας, είναι βραβευμένη 18 φορές με Grammy, έχει ένα Grammy Lifetime Achievement και ένα Grammy Living Legend. Η Aretha Franklin είναι μία καλλιτέχνιδα με δυναμική και χαρακτηριστική gospel φωνή που έχει επηρεάσει αμέτρητους τραγουδιστές όλων των γενεών. Έχει κερδίσει, δικαίως, την Νο.1 θέση στην λίστα “The Greatest Singers Of All Time” του Rolling Stone Magazine. Είναι μία από τις γυναίκες καλλιτέχνιδες με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών έχοντας πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Η ασύγκριτη φωνή και αξιοθαύμαστη καριέρα της κα. Franklin έχουν αφήσει ένα τεράστιο σημάδι στις ζωές πολλών ανθρώπων και δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

CONTACT
Panagiotis Loulourgas | Head of International / A&R Manager
email: p.loulourgas@panikrecords.gr
Iro Vairami | International Coordinator
email: i.vairami@panikrecords.gr

ENTER THE PANIK WORLD
http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
http://bit.ly/PanikRecords_Twitter
http://bit.ly/PanikRecords_Instagram
http://bit.ly/PanikRecords_Website

SONY MUSIC GREECE SOCIAL MEDIA
Facebook: https://www.facebook.com/sonymusicgreece/

Loading...